WE ARE OFFICIAL PARTNER OF KASPERSKY LAB

We are the official distributor of Kaspersky Lab security products. We will find solutions for business information security or your home.

Kaspersky Lab is a global cybersecurity company celebrating its 20 year anniversary in 2017. Kaspersky Lab’s deep threat intelligence and security expertise is constantly transforming into security solutions and services to protect businesses, critical infrastructure, governments and consumers around the globe. The company’s comprehensive security portfolio includes leading endpoint protection and a number of specialized security solutions and services to fight sophisticated and evolving digital threats. Over 400 million users are protected by Kaspersky Lab technologies and we help 270,000 corporate clients protect what matters most to them

Home security

product-box-KAV

Anti-Virus

ESSENTIAL PC PROTECTION

Safeguards your PC and all the precious things you store on it

product-box-KISMD

Internet Security

PREMIUM PROTECTION

Helps protect every aspect of your digital life – on PC, Mac & Android

product-box-KTS

Total Security

OUR BEST PROTECTION

Gives you a smarter way to protect your family – on PC, Mac, Android, iPhone & iPad

Small business security

product-icon-KSOS

Small Office Security

Perfect Fit

Protection while you work

cloud

Cloud

Endpoint Security

Strong on protection.
Easy on management.

product-icon-select

Select 

Endpoint Security for Business

Agile cybersecurity for businesses of any size

product-icon-advanced

Advanced

Endpoint Security for Business

World-class security – extended IT management

Small to medium business security

cloud

Cloud

Endpoint Security

Strong on protection.
Easy on management.

product-icon-select

Select 

Endpoint Security for Business

Agile cybersecurity for businesses of any size

product-icon-advanced

Advanced

Endpoint Security for Business

World-class security – extended IT management

product-icon-total

Total

Security for Business

Ultimate security for every aspect of your business

Enterprise Security

Anti Targeted Attack

Discovering and mitigating the risk associated with advanced threats and targeted attacks

Hybrid Cloud Security

Borderless security engineered for your hybrid cloud environment

Cybersecurity Services

Threat Intelligence, Security Training, Incident Response and Security Assessment from the world leader

Endpoint Security

The leading multi-layered endpoint protection platform, based on technologies

Security Operations Center

Empowering your SOC with the tools and information to efficiently detect and remediate threats

Fraud Prevention

Proactive detection of cross-channel fraud in real time

Lundrim i sigurt në internet

Mbajini të gjitha programet kompjuterike (duke përfshirë edhe browser-in tuaj) në përditësim automatik. Përdorni firewall, antivirus, antispam, antispyware, apo software të tjera për mbrojtjen e lundrimit tuaj në rrjet. Vendosni fjalëkalime për të mbrojtur lidhjen tuaj wireless në shtëpi.

Përpara se të vendosni të dhënat tuaja, shikoni për shenja të sigurisë që një Web faqe mund të ketë; Web https (“s”, e siguruar) dhe një dryn të mbyllur ( ) afërndenjës. Asnjëherë mos jepni të dhënat tuaja në përgjigje të një e-maili, apo sms-je.

Mendoni përpara se të bashkëngjitni skedarë a foto, apo të klikoni mbi një link në një e-mail; në qoftë se ju nuk i njihni dërguesit, ata mund të jenë të rremë. Jini të kujdesshëm kur klikoni link-e të ndryshme në internet.

Krijoni fjalëkalim me të paktën tetë karaktere (sa më i gjatë, aq më i mirë) dhe përfshini në të gërma të mëdha dhe të vogla, numra dhe simbole. Mos përdorni të njëjtin fjalëkalim kudo.

Shikoni me kujdes mesazhet alarmuese, mesazhet gabim dhe/ose me gabime gramatikore, mesazhet me kërkesa për të dhënat tuaja personale, si numra llogarie, kartë krediti etj. Mendoni se jo gjithmonë ajo që duket shumë e mirë, është e tillë.

Mosha minimale për t’u regjistruar në një rrjet social, siç është “Facebook”, apo “Messenger”, është mbi 13 vjeç. Shikoni për mundësinë “Rregullo privatësinë” në Facebook dhe Twitter, për të menaxhuar se cilët mund të shohin profilin tuaj. Kontrolloni se si njerëzit mund t’ju kërkojnë në rrjet dhe të bëjnë komente. Gjithashtu, mësoni se si mund të bllokoni hyrjet e padëshiruara. Mos postoni çdo gjë që ju mendoni. Përzgjidhni me kujdes pranimin e miqve të rinj, si dhe rishikoni periodikisht se çfarë miqtë publikojnë në lidhje me ju.

Close Menu