Bëni punën tuaj më të mirë, të gjitha në një dritare.

Lidhuni

Lidhuni me kolegët tuaj kudo që janë.

Aksesoni

Ruani çdo dokument dhe gjeni çfarë ju nevojitet menjëherë.

Krijoni

Çdo gjë që ju nevojitet për të vendosur projektin tuaj ne jetë.

Kontrolloni

Menaxhoni përdoruesat,pajisjet dhe dokumentat në mënyrë te sigurtë dhe të lehtë.

SI FUNKSIONON

G Suite bën punën me kolegët shumë më lehtë.

Merrni vendime të shpejta, ballë për ballë.

Përdor kalendarët e përbashkët  për të parë kur të tjerët janë të disponueshëm dhe planifikoni takime me ftesa automatike me email.

Me një klikim, kthejeni takimin tuaj në një video-konferencë  nga çdo kompjuter, telefon ose tablet me kamer.

Ndani ekranin tuaj për të shqyrtuar punën tuaj si një grup dhe për të marrë vendime direkte.

Bashkëpunoni menjëherë.

Ju mund të punoni lehtë në documents, spreadsheets, dhe slidesacross ne pajisjen tuaj, me ose pa internet.

Gjithashtu ju mund të punoni në një dokument të vetëm me kolegët  ose personat jashtë kompanisë tuaj.

Ju mund të shikoni dhe redaktimet, kur të tjerët shkruajnë, komunikojnë përmes bisedës së përbashkët dhe bëjnë pyetje në komente.

Shumë persona mund të punojnë në të njëjtën kohë, dhe cdo ndryshim ruhet automatikisht.

Ruani dhe ndani dokumentat tuaja ne "Cloud".

Mbani të gjitha punët tuaja në një vend të sigurtë dhe i aksesoni nga kompjuteri, telefoni ose tableti.

Ju mund të ftoni të tjerët për të parë, shkarkuar dhe bashkëpunuar në çdo dokument ku përditësimet e tyre mund të ruhen automatikisht ne Drive. Kështu secili mund të ketë askses në përditësimet e fundit.

Siguroni të dhënat dhe pajisjet tuaja.

Mbroni të dhënat e kompanisë tuaj me opsione sigurie si: verifikimi me 2 hapa apo identifikimi I vetëm  dhe përdorimi i menaxhimit nga celulari juaj  për të mbajtur të dhënat tuaja të sigurta në rastin e një pajisjeje të humbur .

Ruani mesazhet e postës elektronike dhe bisedat, kontrolloni sa kohë ato i mbani aty.

Konfiguroni lehtë opsionet e sigurisë nga nje panel administrimi dhe telefononi apo dergoni email ne Google Support për ndihmë 24/7.

Provoni G Suite Falas.

SHTESË

Bëni anëtarësimet e reja shumë lehtë me Hire.

Bashkëpunoni në mënyrë më efikase me kolegët tuaj për të identifikuar, vlerësuar dhe marrë për një kontratë pune kandidatët më të mirë .

Planifikoni intervistat më shpejt dhe më të lehtë në Google Calendar.

Lidhu me email me kandidatët direkt në Hire dhe aksesoni të gjtiha emailet tuaja aty.