google

Reklamat Search

Reklamat e tipit Search shfaqet në fillim të rezultateve të kërkimit në Google kur njerëzit kërkojnë produktet dhe shërbimet që ju ofroni. Paguani vetëm kur njerëzit klikoni për të vizituar faqen tuaj ose telefonojnë biznesin tuaj.

Reklamat Display

Reklamat e tipit Display është reklamimi në faqet e internetit. Ai përfshin shumë formate të ndryshme, mund të  jetë tekst, imazh, video dhe audio. Qëllimi kryesor i Reklamave Display është që të përcielli informacione të përgjithshme dhe mesazhe pë biznesin tuaj.

Reklamat Aplikacion

Reklama e aplikacioneve janë një mënyrë e thjeshtë për të promovuar reklamat e tua për përdoruesit e iOS ose Android në Google.

Screenshot_1

Mirembajtje e rrjeteve Sociale

Mediat sociale nuk kanë të bëjnë vetëm me përdorimin e Facebook, dhe Instagramit për të rritur të ardhurat për biznesin, por duke e përdorur atë në mënyrë efektive. Është e rëndësishme kur përdorni mediat sociale që ta kuptoni pse po i përdorni dhe sigurohuni që ti përdorni me korrektësi.

Reklamo postimin

Bizneset përdorin marketingun në Instagram dhe Facebook për të reklamuar markën e tyre, për të gjetur klientët dhe për të promovuar produktet dhe shërbimet vetëm për një audiencë të interesuar.