Faqe Interneti

Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një faqe interneti profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve. Ndertimi i nje faqe interneti me permbajtje unike dhe perditesimi i saj me mareriale te reja eshte thelbesore per marketingun e nje biznesi. Jo vetem, por motoret e kerkimit tani e konsiderojne permbajtjen e shkruar si nje komponent kyc ne kriteret e tyre per te permiresuar renditjen e faqes ueb. Ne ndertimin e nje faqe interneti ne garantojme saktesine perpikmerine dhe konfidencialitetin, nderkohe jemi te hapur per cdo sygjerim tuajin gjate kohes qe ne do te punojme bashke. Shërbimet tona për faqe interneti sipas standardeve më të larta, ofrohen per biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm.

 

Certifikatë SSL, Falas!

Certifikata SSL ose siç quhet ndryshe certifikata dixhitale, kripton githë të dhënat e vizitorëve dhe anëtarëve të faqes, të dhëna siç janë rezidenca, emri, data e lindjes, numri personal, llogari bankare informacione personale mbi llogari të ndryshme. Të gjitha këto të dhëna përdoren dhe janë të kërkuara në faqet e internetit. SSL kripton dhe i bën të padukshme informacione si IP, lokacione apo të dhëna të tjera rreth vizitorëve! Askush nuk mund t’i aksesojë këto informacione në qoftë se SSL është e integruar në faqe.

Mirembajtje Faqe, Falas!

Dizenjimi dhe ndërtimi i faqes së internetit është vetëm hapi i parë për prezencën tuaj online. Një suport i garantuar 24/7 është garanci për suksesin e biznesit tuaj. Nuk keni përse të shqetësoheni për shpenzimet! Një staf profesionistësh me përvojë, do t’ju ofrojë këtë shërbim falas për 3 muaj, 2 orë në muaj.

Domain, Falas!

Transferim, regjistrim (.al) dhe rinovim në çast, falas me hostin, DNS free, etj!  Regjistrim i shpejtë për ju!

+355 69 20 54 121

E Hënë - E Djelë, 24 orë

Close Menu